DOĞAL ERİŞTE %100 köy ürünleri

Doğal erişte nedir, nasıl olur ve erişte nasıl yapabilirim gibi sorular herkes soruyor. Erişteyi herkes yapabilir. Erişte yapması zordur, uğraştırıcıdır ama yinede uğraşmak isteyen kişiler yapabilir. Ama doğal buğdaydan üretilmiş un, doğal şekilde gezinmiş, beslenmiş tavuğun yumurtası ve dağlık bölgede yetişmiş, doğal beslenmiş ineklerin günlük sütleri kullanılarak yapılan erişte yapmak herkes için zor iştir. Ülkemizde doğallığını koruyan çok az ürün kaldı. Bu ürünlerde bilinçsiz çiftçi, daha fazla para isteyen üreticiler yüzünden tarım ilaçlarının gölgesinde yetişiyor. Şehirde insanlar doğal ürün bulmak için birçok çaba harcıyor ama aldıkları ürünlerin yinede doğal olduğundan emin değiller.

Biz ne yapıyoruz ve ürünlerimizin doğal olduğunu nasıl kanıtlıyoruz. 

Karaot Köyü ülkemizin organik tarım teknikleri kullanarak üretim yapmaya başlayan ilk köylerindendir. Köylüler yüzyıllardır kirletilmemiş topraklarda ve eski tohumlar ile üretim yapmaktadır. Köyde üretim yapan birçok çiftçi para kazanmaktan önce ülkesini ve sağlıklı gelecek yetiştirmek isteyen halkını düşünür. Kendi evlerine sokmayacakları yiyecekleri satmazlar. Erişte veya diğer ürünlerden almak istiyorum ama yinede size güvenemiyorum diyorsanız. Sizi köyümüze davet ediyoruz. Beraber tavukların altından yumurtaları toplar, sütü sağarız. Köy evlerinin bahçesinde odun ateşi ile eriştemizi beraber yaparız veya biz yaparız siz çaylarınızı içersiniz.  Karaot Köyü’nde bulunan bütün evlerin kendi bahçeleri vardır. Doğal un, köy yumurtası ve köy sütü ile sabahtan hamurumuzu hazırlıyoruz. Hamuru dinlenmeye yatırıyoruz. Öğleden sonra hamuru açarak elde kesmeye başlıyoruz. Usta kadınlarımız tarafından ince ince kesilerek eriştelerimiz hazır hale getirilir. Kesimi tamamlanan erişteler 3-4 gün civarında kapalı ortamda beklemeye alınır ve katılaşması beklenir. Erişte siparişi vermek için aşağıdaki iletişim kanallarından bize ulaşabilirsiniz.
28,00 280,00 
ÖN SİPARİŞ
7,75 15,00 
YENİ MAHSÜL
258,00 
YENİ MAHSÜL
238,00 
Yeni Mahsül
158,00 
58,00 
YENİ MAHSÜL
338,00 
YENİ MAHSÜL
128,00 
YENİ MAHSÜL
48,00 
Yeni Mahsül
158,00 690,00 
2023 YENİ MAHSÜL
178,00 
Soğuk Sıkım
398,00 2.000,00 

Karaot Köyü Üreticileri olarak görüşlerinizi ve düşüncelerinizi yazmanız bizi mutlu eder.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ana Sayfa
WhatsApp
Instagram
Alışveriş
1