HAM SİYAH ZEYTİN *Organik

Ürünlerimiz için tıklayınız

Türkiye’nin en kaliteli zeytinlerinin olduğu bölgeler Ege bölgesidir. İzmir’in organik ve doğal köyü olarak bilinen Karaot Köyü’nde kimyasaldan uzak üretim yapıyoruz. Zeytin ağaçlarımızda kimyasal gübre, ilaç kesinlikle kullanılmamıştır. Her yıl ağaçlarımız yerinde incelenmekte ve toprak numuneleri alınarak test edilmektedir. Organik sertifikalarımız mevcuttur.

Siyah ham zeytin köylüden üreticiye

Sipariş aldığımızda tarlamıza giderek ağaçlardan özenle zeytinleri topluyoruz. Buruşuk, küçük zeytinler toplanmaz. Elimizden geldiğince büyük zeytinleri topluyoruz ve hemen kargoya veriyoruz. Dalından koptuktan 1 gün sonra elinizde olur.

Zeytinlerimiz ege dağlık yağ zeytinleridir. Lütfen sipariş vermeden bu bilgiyi dikkate alınız. Ege yağlık zeytinleri çok büyük olmaz. Genelde sulanmadığı için toprak meyveleri kendi beslemiştir. Tat ve kalitesi üst seviyededir. Ancak piyasada bulunan dolmalık zeytin, bazı gemlik zeytinleri gibi büyük zeytinler değillerdir. Büyük zeytin sizin için önemli ise özellikle gemlik zeytini siparişi vermenizi öneririm. Bizim ile iletişime geçerken bu bilgiyi verirseniz gemlik zeytini göndeririz.
NOT= Bizden sipariş verdiğiniz takdirde siyah zeytinin nasıl yapılacağı ile ilgili bilgi veririz. Yardımcı oluruz.
Bütün ürünlerimizi görmek ve sipariş vermek için mağaza bölümünü ziyaret edebilirsiniz

HAM SİYAH ZEYTİN *Organik” yazısında 16 düşünce

        • Admin diyor ki:

          Merhaba,
          2018 yılında ülke genelinde siyah zeytinlerde kurtlanma çok fazla oluştu. Kimyasal kullanmadan zeytin yetiştirdiğimiz için bizim zeytinlerimizde de kurtlanma sorunu var. Bu yüzden 2018 yılında ham siyah zeytin satışı yapmıyoruz.
          Anlayışınız için teşekkürler.

          • Gülgün Yenar diyor ki:

            Evde zeytin yapımının tarifi için, sizden alınmasını şart koşmanız itici bir satış taktiği olmuş. Bilgide cömert işletmeler sempatik karşılanır.

            • Admin diyor ki:

              Merhaba.
              Açıkcası bu şekilde bir düşüncemiz yoktu. Belki yanlış anlaşılmış olabilir. Çünkü sitemizin birçok yazısında nasıl zeytini yaptığımız ile ilgili bilgiler vardır.

    • Admin diyor ki:

      Merhaba,
      Siyah ham zeytin 20 Ekim tarihinden sonra elimizde olacaktır. Ekim ayından, Şubat ayı sonuna kadar ham zeytin gönderimi yapabiliriz.

      Teşekkürler.

Karaot Köyü Üreticileri olarak görüşlerinizi ve düşüncelerinizi yazmanız bizi mutlu eder.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ana Sayfa
WhatsApp
Instagram
Alışveriş
0