ZEYTİNYAĞLI İNCİR KÜRÜ

Bir mucizedir Zeytinyağlı incir kürü Birçok hastalığa şifa olan bir karışımdır. Sadece hastalık değil. Kendimizi hastalıklara karşı korumak ve daha sağlıklı olabilmek için herkesin yapması gereken karışımdır. Sizlere zeytinyağlı incir karışımının nasıl yapıldığı ve nelere iyi geldiği ile ilgili bilgi vermeye çalışacağım. Mucize karışımı yaparken en kaliteli zeytinyağı ve en kaliteli incirin kullanılması gerekmektedir. Aksi halde etkisi azalabilir. Karışımı yaparken;
  • Erken Hasat zeytinyağı (Yeni mahsül)
  • Dağ İnciri
  • Zeytinyağı ve incirin hiçbir aşamasında kimyasal kullanılmaması gerekmektedir. %100 doğal ürünler olması gerekir.
Bütün ürünlerimizde olduğu gibi Erken hasat zeytinyağı ve Dağ incirimiz organiktir. İncir ve zeytin Kur’an-ı Kerim’de aynı ayette geçmektedir. İncir ve zeytinyağı karışımının çok eski zamanlardan bu yana birçok şifa için kullanıldığı bilinmektedir. İncir ile zeytinin aynı ayette olduğunu duyduğumda ciddi anlamda şaşırmıştım. İncire, zeytine, Sina Dağına ve şu emin belde (Mekke) ye andolsun ki, biz insanı gerçekten en güzel bir şekilde yarattık. (Tin – 1 – 2 – 3 – 4)
Zeytinyağlı İncir Karışımı Neye İyi Gelir?
Mucize karışımı sadece şifa bulmak için veya bir hastalığa çare için kullanmamız gerekiyor. Normal hayatımızda alışkanlık haline getirmemiz gereken bir karışımdır. NOT= Biz sadece üreticiyiz. En kaliteli inciri ve en iyi zeytinyağını üretmek bizim işimiz. Biz sadece en kaliteli ürünler ile bu karışımı isteyenlere yaparak gönderiyoruz. Şifa arayan veya karışımı kullanarak kendini hastalıklardan korumak isteyenlere yardımcı oluyoruz. Şifacı veya tıbbi bilgisi olan insanlar değiliz. Tecrübe ve deneyimlerimizden öğrendiklerimizi sizlerle paylaşıyoruz. Bu yazıyı okuyanların öncelikle doktora gitmelerini öneririz.

Astım ve Öksürük için zeytinyağlı incir karışımı

Astım ve öksürük hastalığı olan kişilerde karışımdan her gün 2 adet incir 6 ay boyunca devam edildiğinde inanılmaz bir düzelme olduğu görülmüş. Çok eski zamanlardan beri akciğer hastalıklarında da önerilen bir uygulamadır.

Erkeklerde Sperm Arttırmak ve Kadınlarda doğurganlığı arttırmak için Zeytinyağlı incir kürü

Yediğimiz GDO’lu yiyecekler yüzünden malesef kısırlık, doğurganlık gibi birçok problemler arttı. Zeytinyağlı İncir karışımının erkeklerde sperm arttırmaya çok faydası olduğu bilinmektedir. Ayrıca kadınlarda doğurganlığı arttırmaktadır.

Kabızlığa iyi gelir

En çok bilinen faydalarından biridir. İncirinde en önemli faydalarından olan kabızlığa karşı faydası bilinmektedir. İçerisindeki lifler sayesinde incir bağırsak hareketlerini düzenliyor. Zeytinyağı bağırsağın iç yüzeylerini temizliyor.

Hafızayı Güçlendiriyor

Kuru incir zeytinyağı kürünün B2 vitamini sayesinde hafızayı güçlendirdiği bilinmektedir. Kalp sağlığını korur, kolestrolü düzenler, diş sağlığına yardımcıdır. Bunlar dışında birçok soruna yardımcı ve şifa kaynağıdır. Daha öncede söylediğimiz gibi sadece şifa bulmak için kullanılmaması tavsiye edilir. Zeytinyağlı incir kürü siparişi vermek için iletişim kanallarından bize ulaşabilirsiniz.       

Karaot Köyü Üreticileri olarak görüşlerinizi ve düşüncelerinizi yazmanız bizi mutlu eder.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ana Sayfa
WhatsApp
Instagram
Alışveriş
0