Toptan Kuru İncir

Karaot Köyü’nde yetiştirdiğimiz kuru incirleri toptan olarak satıyoruz. Toptan kuru incir için bütün detaylar aşağıdadır. Bilgi ve sipariş için whatsapp adresimizden bize yazabilirsiniz.

Bütün yıl boyunca toptan kuru incir satışlarımız bulunmaktadır. Yüksek miktarda kuru incir alımı isteniyorsa Nisan-Temmuz ayları arasında anlaşma yapmakta fayda var. Üretim miktarımızı öncesinde yapmış olduğumuz anlaşmalara göre yapıyoruz. Bu yüzden sezon içerisinde çok yüksek miktarda alım istenirse karşılama şansımız bulunmamaktadır.

Toptan organik incir

Organik incir yetiştiriciliği Türkiye’de çok düşük miktardadır. İlaçsız ve gübesiz kuru incir yetiştirmek oldukça zordur. Yetiştirmek isteyen üreticiler olsa bile, çoğu zaman bu mümkün olmamaktadır. Organik incir bahçelerinin etrafı sanayi kuruluşlarından uzak olmalı, büyük yerleşim alanlarından uzak olmalıdır. Ayrıca yakın çevresinde kimyasal ilaçlama yapılmamalıdır. Bu şartları sağlayan bahçelerde organik incir üretimi yapılabilir.

Bizim köyümüz en yakın ilçeye 25km uzaklıktadır. Dağın eteklerinde kurulu olan köyümüzde kimyasal ilaçlama yapılmamaktadır. Bu sebeple organik kuru incir üretimine uygundur. Çok uzun yıllardır organik sertifikalı incir üretimi yapmaktayız.

Toptan kuru incir çeşitleri

Karaot Köyü’nde 2 çeşit kuru incir yetiştiriyoruz.

  • Dağ inciri
  • Bardacık inciri
Dağ inciri

Köyümüz yüksek rakımlı bölgede olduğu için dağ inciri üretimine çok uygundur. Dağ inciri üretiminde sulama yapmıyoruz. Bütün verimini yağmur sularından ve toprağın öz suyundan almaktadır. Bu sayede incir içerisindeki mineraller maksimum seviyede olmaktadır.

Ayrıca dağ incirini organik sertifikalı olarak yetiştiriyoruz. Kimyasal gübre, ilaç kullanmadan üretim yapıyoruz. Sadece hayvan gübresi kullanıyoruz. Bütün üretim aşamalarında incir üretimini bilen köylüler olarak çalışıyoruz. Dışarıdan insanlar getirmediğimiz için kurutma, işleme aşamaları en kaliteli şekilde yapılmaktadır.

Bardacık inciri

Dünyanın en kaliteli inciri olarak bilinir. Ender yetiştiği için bulunması çok zordur. Türkiye’de organik sertifikalı bardacık incirini üreten ilk ve tek üreticiyiz. Toplu bardacık bahçeleri olan çok kısıtlı miktarda köylü bulunmaktadır. Bu üreticilerde genelde ovalarda olduğu için organik sertifikalı üretime yönelmemektedir. Bizim bardacık inciri bahçemiz Türkiye’de tek organik sertifikalı incir üretimine sahiptir.

Sulama yapılmamaktadır ve toprağın özsuyundan vitaminini almaktadır. Bütün incirler dalında kendisi kurumaktadır. Bandırma işlemleri geleneksel usuller kullanılarak yapılmaktadır ve peroksit maddesi kullanılmamaktadır.

10kg ve üzeri kuru incir alımları için whatsapp üzerinden bize yazabilirsiniz ve fiyat alabilirsiniz.

Üretici fiyatları olduğu için organik sertifikalı kuru incirlerimiz, piyasanın çok altında olmaktadır.

Toptan Kuru İncir” yazısında bir düşünce

  1. Tolga Ertek diyor ki:

    İstanbul’da 4 yıldır sizden alıp satıyoruz. Çok memnunuz ama toptan satış fiyatlarında bir miktar daha indirim bekliyoruz.

Karaot Köyü Üreticileri olarak görüşlerinizi ve düşüncelerinizi yazmanız bizi mutlu eder.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ana Sayfa
WhatsApp
Instagram
Alışveriş
0