Kuru incir fiyatları 2020

Ürünlerimiz için tıklayınız
YENİ MAHSÜL
258,00 
Yeni Mahsül
188,00 
YENİ MAHSÜL
238,00 

Kuru incir fiyatları 2020 yılında nasıl olacak, en uygun kuru inciri nereden alabilirim ve hangi kuru incirleri tercih etmeliyim gibi soruları cevaplayacağım.

2019 yılı kuru incir için oldukça güzel geçti. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksekti. Tüketiciler ürünlerin kalitesinden memnun oldular. Tabiki 2019 yılına biz üretici tarafından bakıyoruz ve üreticinin de memnun olduğunu söyleyebilirim. Aslında ürün az olmasına rağmen fiyatlar üretici için tatmin edici durumda oldu.

2020 yılına geldiğimizde kuru incir üretici tarafından çok kötü zamanlar yaşıyor. Bütün maliyet kalemlerinin yükseldiği ortamda kuru incir fiyatları 2020 yılında düştü. Üreticiler fiyatların yükseleceğini düşünürken bir önceki yılın altına fiyatlar gerçekleşti.

2020 yılında ürün kalitesi nasıl

Kuru incir son yıllarda görülmediği kadar kaliteli durumda. Aydın ve İzmir incir bahçelerinde verimler çok yüksekti. Kurtlanma, incir içindeki siyahlaşma gibi sorunlar önceki yıllara göre minumum seviyede.

Sezonda üretici için fiyatlar

Sezonun başında fiyatlar oldukça yüksekti. Sezonun devamında fiyatlar inanılmaz düştü. Hatta sezonun sonunda alımlar tamamen durdu ve birçok üretici incirleri nereye satacaklarını bilemediler. Birçok üretici elindeki ürünleri, maliyetine hatta zararına vermek zorunda kaldılar.

Üreticinin kuru incir için stoklama yapma şansı yok. Çünkü kuru incir için soğuk hava gibi sistemler olması zorunludur. Aksi halde 1-2 ay içinde bozulmalar başlar ve bütün ürün telef olur. Bu yüzden sezonda üreticiler elindeki ürünleri satmak zorundadırlar.

Sezon bitiminden itibaren kuru incir fiyatları düşük seviyede gitmektedir. 2019 yılı ile aynı fiyatlarda devam edecektir. Tabi ki bu durum üretici için güzel değildir ama tüketiciler için büyük şans diyebiliriz.

2020 Yılında bizim fiyat politikamız

Her sene yaptığımız gibi sezonda belirlemiş olduğumuz fiyatı bütün yıl uygulamaya devam ediyoruz. 2020 yılında bir önceki senenin fiyatları ile satıyoruz.

Fiyatlarımız minumum seviyededir. Toptan satış fiyatlarına yakın perakende satış yapıyoruz. Üretici olduğumuz için fiyatlarımız üretici fiyatıdır. Karaot Köyü’nde bulunan incir bahçelerimizde organik tarım teknikleri ile yetiştirdiğimiz ürünlerdir. Bütün incirler dal kurusudur. Dalında kendisi kurumaktadır.

Ayrıca bütün sezonlarda sadece yeni mahsül incirler satılmaktadır. Ürünlerimiz kısıtlı miktarda olduğu için yeni mahsüller olmadan ürünlerimiz bitmektedir.

Dal kurusu bardacık ve dal kurusu dağ inciri siparişi vermek için tıklayınız.

Ürün hakkında bilgi almak ve üretici ile konuşmak için whatsapp üzerinden yazabilirsiniz.

Karaot Köyü Üreticileri olarak görüşlerinizi ve düşüncelerinizi yazmanız bizi mutlu eder.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ana Sayfa
WhatsApp
Instagram
Alışveriş
1