Zeytinyağı Kuru incir

Dünyanın bize sunmuş olduğu iki harika meyvenin karışımından elde edilen karışım ile mucizevi bir karışım elde ediliyor. Muhtemelen zeytinyağı kuru incir faydalarını biliyorsunuzdur.

Özellikle belirtmek istediğim önemli bir husus var. Kuru incir karışımının bilinen veya bilinmeyen birçok konuda şifası olduğu söyleniyor. Biz gözle görmediğimiz, tanık olmadığımız bir durumu sitemizde kesinlikle yazmıyoruz. Bu yüzden zeytinyağı kuru incir karışımının nelere faydalı olduğunu yazmayacağım. Bizim amacımız en kaliteli kuru inciri üretmek, en hakiki zeytinyağı üretmektir. Kaliteli ve doğal olan zeytinyağı kuru incir karışımını yapmaktır. Şifacı değiliz, hayal satmayız, para kazanmak için yalan söylemeyiz.

ÖNEMLİ NOT: Telefon ile arayarak “astım hastasıyım, çocuğum olsun istiyorum, kabızlık sorunum var” gibi sorular lütfen sormayın. Çünkü bilmiyoruz. Bu tarz konulara girmeyi doğruda bulmuyoruz.

Karışım için kuru incir

Kimyasal hiçbir işlem görmemiş, dalında kendisi kuruyan ve üretim sonrasında geleneksel usuller ile işleme yapılan kuru incirleri kullanıyoruz. En kaliteli kuru incir türleri olan dağ inciri ve bardacık incirlerini kullanarak üretim yapıyoruz. Karışımdan yarar sağlayabilmek için en önemli konulardan birisi kuru incirin kalitesidir. İlaçlı, doğru üretim yapılmamış, beyazlatma işlemi uygulanmış, aflatoksin maddesi içeren gibi sıkıntılı işlemlere maruz kalmış kuru incirlerden karışım yapılmaz.

Kendi karışımınızı yapmak isterseniz. Geleneksel usuller ile ürettiğimiz dağ inciri veya bardacık inciri gönderebiliriz. Eğer karışımı bizim yapmamızı isterseniz, hazırlayıp gönderebiliriz.

Karaot Organik Ürünler
Karışım için zeytinyağı

Kuru incir karışımı hazırlarken zeytinyağının kalitesi çok önemlidir. Kaliteli görmediğiniz, ne olduğunu bilmediğiniz zeytinyağı kullanmamanızı öneririm. Biz karışımı hazırlarken kendi ürettiğimiz en kaliteli zeytinyağı kullanıyoruz. Eğer imkan varsa özellikle erken hasat zeytinyağı kullanmaya özen gösteriyoruz.

Zeytinyağı kuru incir karışımı nasıl hazırlanır

Kuru incirleri iki parça haline bölüyoruz ve cam kavanoza koyuyoruz. Cam kavanoz ağzına kadar dolduğunda üzerinden zeytinyağını döküyoruz. En üstteki incir zeytinyağının altında kalacak şekilde cam kavanozu dolduruyoruz. Kavanozun ağzını kapatıyoruz ve güneş görmeyen bir alanda en az 7 gün bekletiyoruz. Kuru incir ve zeytinyağının birbirine karışması için bekletiyoruz. Bekleme süresinden sonra yemeğe hazırdır.

Zeytinyağı kuru incir nasıl yenmelidir

Karışımın içinden 1 adet kuru incir sabah kahvaltıdan önce ve akşam yatmadan önce yenmelidir. Ayrıca karışım içindeki zeytinyağı içilebilir.

Zeytinyağı kuru incir karışımı siparişi vermek veya detaylı bilgi almak için iletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz.

Karaot Köyü Üreticileri olarak görüşlerinizi ve düşüncelerinizi yazmanız bizi mutlu eder.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ana Sayfa
WhatsApp
Instagram
Alışveriş
1