KUDRET NARI OLUŞUMU FAYDALARI VE KULLANIMI

Kudret narı meyve oluşumu yeşil olarak başlıyor. Sonrasında sarılaşıyor
Kudret narı meyve oluşumu yeşil olarak başlıyor. Sonrasında sarılaşıyor

Kudret narı ilk küçük oluşumlarından sonra yeşil bir renk alıyor. Uzaktan bakıldığında kendi yaprakları arasında zor seçilebilecek bir görüntüye sahip. Yanına yaklaşıp incelediğimizde bize doğaüstü bir bitkinin dünyaya geldiğini hatırlatıyor.

Kudret narı ham meyve halini almak üzere
Kudret narı ham meyve halini almak üzere

Artık bu doğaüstü bitkimizin oluşumunu tamamlamasına az kaldı. Biraz daha altın rengine dönüp açılmaya başlayacaktır. İçerisinde kırmızı küçük çekirdekleri ortaya çıkacaktır.

kudret narı kırmızı meyveleri
Kudret narı oluşumu tamamlandı.

Bu kadar övdüğümüz bu bitki ne işe yarıyor diye soruyorsunuz tabiki. Mide hastalıklarının tedavisinde kullanılıyor. Hatta en büyük antibiyotiklerden biri olarak geçiyor. Ülser, egzama gibi hastalıkların birebir önleyicisidir. Yaraların iyileşmesinde kullanılabilir. Kan şekerinin kontrol edilmesi için çok sık kullanılır. Bağırsakların hazmını hızlandırır. Hücreleri yeniler. Şeker hastalığına karşı çok faydalı ve iyi geldiği bilinmektedir.
Kudret narını nasıl nasıl kullanacağız sorusuna cevap vermeye çalışacağım.
Kudret narının çekirdekleri zehirli olabilir. Buyüzden çekirdekleri yenmez. Olgunlaştığında meyvesi ezilir. Bal ile karıştırılıp aç karnına sabahları yenebilir.
Aynı zamanda zeytinyağı ile karıştırılıp yenebilir. Ben özellikle bu şekilde hazırlayıp yenmesini öneriyorum. Doğaüstü iki bitkinin karışımının herşeye deva olacağına eminim.
Sipariş vermek için mail veya telefon yoluyla ulaşabilirsiniz.

Karaot Köyü Üreticileri olarak görüşlerinizi ve düşüncelerinizi yazmanız bizi mutlu eder.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ana Sayfa
WhatsApp
Instagram
Alışveriş
1