ERİŞTE ORGANİK

Bütün ürünleri organik ve doğal olarak yetiştiriyoruz ve ev yapımı olarak kendi yaptığımız erişte organik makarnalarımızı hazırlıyoruz. Tamamen doğal köylüden organik eriştelerimiz hazır. Eriştenin eşsiz lezzetini tatmaya hazır mısınız. Erişte yapımında kullanılan bütün ürünler köyümüzde yetiştiriliyor ve yapım aşamasında köyde yaşayan bayanlarımız tarafından özenle yapılıyor.

Erişte İçindekiler

Erişte Unu= Binlerce yıllık geçmişe sahip olan yerel tohumlarla yetiştirdiğimiz buğdayları topluyoruz ve GDO’suz doğal unları elde ediyoruz. Erişte Sütü= Köyümüzde yetiştirdiğimiz ineklerimizin her gün sabah ve akşam sütleri sağılır. Taze köy sütlerini erişte yapımında kullanırız. Erişte Yumurtası= Köy tavuklarımız gezen tavuklardır. Doğal şartlarda ve organik yemlerle beslenmektedir. Köy yumurtalarımızı günlük toplarız ve eriştemiz içerisinde kullanırız. Bütün ürünlerimizde olduğu gibi erişte yapımında da içindeki her ürünün organik ve doğal olmasına özen gösteriyoruz. İçerisindeki her ürün köyümüzde özenle yetiştirdiğimiz ve kimyasal bulunmayan ürünlerdir. Köylü bayanlarımız bahçelerde toplanarak erişte hamurlarını hazırlar. İçerisine köy sütü ve köy yumurtası bol bol konulmaktadır. Marketten aldığınız erişte ile alakası olmadığını çok iyi anlayacaksınız. Bebeklerinize, çocuklarınıza çok rahat bir şekilde yedirebileceğiniz doğallıktadır. Kesim işlemi el ile yapılır. El kesimi eriştedir. Yapmış olduğumuz eriştenin işlemleri çok uzun ve uğraştırcı işlemdir. Bizden alışveriş yapanların sürekli yapmasını istiyoruz ve kalitesiz yapacağımıza hiç yapmamayı tercih ederiz. Türkiye’de belkide ilk defa bütün ürünleri kendi yetiştirip ve bütün işlemleri ev yapımı yaparak satan tek internet sitesiyiz. Kimyasal, GDO, hormon ürünlerimizin hiçbirinde kesinlikle yoktur. Bütün ürünlerimiz doğal ve organik şartlarda yetiştirilmekte ve yapılmaktadır. Türkiye’nin organik köyü Karaot Köyü’nde özenle yetiştirdiğimiz ürünlerle hazırladığımız erişteyi size sunuyoruz ve iddia ediyoruz Türkiye’nin en lezzetli eriştesini yiyeceksiniz. İstediğiniz miktarda sipariş verebilirsiniz. Tadına baktıktan sonra fazla sipariş verebilirsiniz.
28,00 280,00 
ÖN SİPARİŞ
7,75 15,00 
YENİ MAHSÜL
258,00 
YENİ MAHSÜL
238,00 
Yeni Mahsül
158,00 
58,00 
YENİ MAHSÜL
338,00 
YENİ MAHSÜL
128,00 
YENİ MAHSÜL
48,00 
Yeni Mahsül
158,00 690,00 
2023 YENİ MAHSÜL
178,00 
Soğuk Sıkım
398,00 2.000,00 

Karaot Köyü Üreticileri olarak görüşlerinizi ve düşüncelerinizi yazmanız bizi mutlu eder.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ana Sayfa
WhatsApp
Instagram
Alışveriş
1