SİYAH ZEYTİN ( HAM, SELE, HURMA*)

Tarlamızda doğal ve özenle yetiştirdiğimiz zeytinleri artık evlerinize kadar gönderiyoruz. 3 farklı türde(ham zeytin, siyah sele zeytin, hurma zeytin) gönderiyoruz. Zeytinleri toplayıp aynı gün gönderiyoruz. Güvenmeyen veya tatmak isteyen kişiler 1kg sipariş verebilir. Zeytinlerin özelliklerini yazının devamında yazacağım. SİYAH HAM ZEYTİN: Dalından özenle seçtiğimiz zeytinleri hemen yolluyoruz. Evinizde kendiniz suyunu, tuzunu, limonunu istediğiniz gibi ayarlayarak zeytinlerinizi yapıyorsunuz. SİYAH SELE ZEYTİN: Yıllardır olan tecrübemizle sele zeytinleri yaparak evinize yolluyoruz. HURMA ZEYTİN = Dünyanın en sağlıklı zeytini hurma zeytindir. Zeytin ağacında kendiliğinden olgunlaşır ve tamamen doğal olarak yere düşer. Zeytinler bu şekilde yenebilir. Hiçbir işlemden geçmeyen tek zeytindir. Tamamen doğanın yaptığı ve en sağlıklı, doğal zeytindir. Lezzeti harikadır. Hurma zeytin her ağaçta olmaz. Bazı ağaçlarda az miktarda olur. Hiçbir işlemden geçmeden gönderilir.
  • Üreticiden tüketiciye satılmaktadır.
  • Dağlık bölgede yetişen ve sulanmayan zeytin ağaçlarından gönderilmektedir.
  • Tamamen organiktir. Sertifikaları mevcuttur.
  • Ham zeytin gönderilmektedir. Nasıl yapılacağı ile ilgili bilgi istenilirse verilebilir.
  • Kapıda ödeme veya hesaba havale ile ödeme yapılabilir.

SİYAH ZEYTİN ( HAM, SELE, HURMA*)” yazısında 3 düşünce

    • Admin diyor ki:

      Merhabalar,
      Siyah ham zeytin Kasım, Aralık, Ocak aylarında elimizde bulunmaktadır. Dalından toplayarak gönderiyoruz. İlginizden dolayı teşekkür ederim.

Karaot Köyü Üreticileri olarak görüşlerinizi ve düşüncelerinizi yazmanız bizi mutlu eder.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ana Sayfa
WhatsApp
Instagram
Alışveriş
0